Gratis Maya of Wickie bijzettent

Ontvang een Maya of Wickie bijzettent bij een boeking in het hoogseizoen!

Voor kinderen is het een geweldige ervaring: slapen in een Maya de bijzettent of een Wickie de Viking bijzettent. U ontvangt de gratis Maya of Wickie bijzettent bij reservering van een kampeerplaats, een Kabouter Plop familietent of een Fiji stacaravan in de periode 1-7-2015 tot en met 31-8-2015. De bijzettenten hebben een waarde van € 85,00. Dankzij een samenwerking van Camping Petite Suisse met Studio 100 en Plopsa kunt u hiervan profiteren. Als speel- en slaaptenten zijn de bijzettenten multifunctioneel en garanderen zij een onvergetelijk verblijf. Camping Petite Suisse ligt bovendien vlakbij Plopsa Coo.

Reserveren

De Plopsa bijzettenten actie is eenvoudig te reserveren. Als u online een reservering maakt kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van deze unieke actie door in het reserveringsformulier bij “uw gegvens” onder het kopje “Speciale verzoeken”  aan te geven of u de Maya de bijzettent of een Wickie de Viking bijzettent wilt. Dit kunt u aangeven met “Plop actie Maya” of “Plop actie Wickie”. U kunt gebruik maken van deze actie zolang de voorraad strekt en geldt uitsluitend voor nieuwe reserveringen.

  • Gratis Maya of Wickie bijzettent | Camping Ardennen

  • Gratis Maya of Wickie bijzettent | Camping Ardennen

  • Gratis Maya of Wickie bijzettent | Camping Ardennen

  • Bungalowtent | Petite Suisse | Camping Ardennen

Actievoorwaarden

De volgende actievoorwaarden gelden voor de Plopsa bijzettenten actie: u reserveert nu een verblijf van  minimaal 7 nachten in de maanden juli of augustus 2015. Van alle personen dienen minimaal 3 betalend te zijn. Er wordt maximaal 1 bijzettent verstrekt per gezin. In combinatie met andere acties, aanbiedingen en kaarten is deze actie niet geldig en u kunt gebruik maken van de actie zolang de voorraad dit toelaat. De gratis Maya of Wickie bijzettent ontvangt u bij aankomst op de camping.

Boek direct online

Direct reserveren

8,0promprom_3

Susanne

“Leuke Nederlandstalige camping,De plekken zijn ruim gelegen op etages en je kijkt uit over de speeltuin en speelweide”.

Hierin zullen we u maandelijks op de hoogte houden van nieuwe aanbiedingen en al het nieuws van Petite Suisse.